Illes Control - control de plagas en Mallorca

ILLES CONTROLSeguritat per a la seva familia i mascotes

ESPECIALITZATS EN CONTROL DE PLAGUES URBANES.

ILLES CONTROL, S.L. es dedica com a activitat principal a la realització de: Control de plagues, Tractament preventiu i curatiu de la fusta, Tractaments fitosanitaris, Control de la legionel·la, Neteja i desinfecció i higiene sanitària. .
Empresa registrada en el Registre Oficial d’Estableciments i Serveis Plaguicides de la Conselleria de Agricultura i Pesca, con nº PM-070148-E per a realitzar qualsevol tractament fitosanitari.
Empresa autorizada per la Conselleria de Salut i Consum amb número de registre sanitari 1473-IBA.
Illes Control opera en les Illes Balears, podent contractar els seus serveis a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

EMPRESA AMB
CERTIFICATS DE QUALITAT

TRACTAMENTS PERSONALITZATS

TRACTAMENTS
PERSONALITZATS

SERVEI RÀPID I EFICAÇ

SERVEI RÀPID
I EFICAÇ

SERVEI D’URGÈNCIAS EN 24H

SERVEI D’URGÈNCIAS
EN 24H

ENS ADAPTAM AL SEU HORARI

ENS ADAPTAM
AL SEU HORARI

SEGURETAT PER A LA SEVA FAMÍLIA I LES SEVES MASCOTES

SEGURETAT PER A LA SEVA
FAMÍLIA I LES SEVES MASCOTES

oficinas Illes Control
luis Illes Control

Certificats en ISO 9001 e ISO 14001

Certificat ISO 9001Certificat ISO 14001

Illes Control ha implantat i certificat un sistema de Gestió de la Qualitat, mitjançant la norma ISO 9001:2008, i un Sistema de Gestió Ambiental, mitjançant la norma ISO 14001:2004, ja que creim que és molt important per incrementar la satisfacció dels nostres clients i per demostrar a nuestros clientes el nostre compromís medi ambiental. A més, volem demostrar el nostre compromís de millora continua en els dos àmbits, tant en el de la qualitat com en el del medi ambient.  

Política de qualitat i medi ambient

Política de qualitat i medi ambient

ILLES CONTROL, S.L. estableix com objetiu prioritari dins de la seva política Política de Qualitat, que els serveis que ofereix sigui mereixedor de la plena satisfacció del client en termes de garantia i Qualitat, per això, consideram necessària la implantació del Sistema de Gestió de la Qualitat establert segons les normes UNE-EN ISO 9001:2008 i UNE- EN ISO 14001:2004.

Les directrius generals de la Política de Qualitat i Ambiental estableixen:

 • La satisfacció dels nostres clients és la nostra màxima, per això ens interessa enormement la seva opinió i disposam d’un mètode document per considerar i quamtificar, en la mesura del que sigui possible, el grau de satisfacció d’aquests.

  Ens comprometem a desenvolupar i potenciar el seguimient que realitzam de la satisfacció dels nostres clients amb la finalitat de millorar contínuament, aconseguir que el nostre servei s’adapti a les seves nevessitats i assoleixi les seves expectatives.
 • La Qualitat final del servei prestat al client és el resultat de les accions planificades i sistemàtiques de PREVENCIÓ, DETECCIÓ, CORRECCIÓ I MILLLORA CONTÍNUA durant tot el cicle, subministrant un millor servei que els nostres competidors, per tal de potenciar la fidelització i el creixement de la nostra cartera de clients.
 • Millora del Comportament Ambiental de l’Organització és una de les nostres fites, per la qual cosa establim objectius i metes ambientals, que es revisen anualment i ens permeten:
  • Reduir els aspectes ambientals indicats com significatius.
  • Garantitzar el compliment de la legislació ambiental vigent aplicable.
  • Intentar prevenir tot tipus d’agressió ambiental, en especial, la contaminació, l’exhauriment dels recursos naturals i la minimització de la generació de residus.

Per aconseguir dur a terme la nostra política i assolir el nostre objectiu és absolutament necessari el recolçament inconddicional de tot el persoanl de l’empresa manifestat per mitjà del ferme i constant compromís amb la Qualitat.

Estam convençuts de que tots aquests esforços revertiran en la millora de la qualitat dels nostres treballs, contribuint a assegurar un futur per a ILLES CONTROL, S.L.