Illes Control - control de plagas en Mallorca
Recollida d'oli de cuina

Reciclatge d´oli Recollida d´oli de cuina

Vols desfer-te del teu oli usat de cuina?

A illes control, com a empresa compromesa amb el medi ambient, posem a la vostra disposició un servei de recollida GRATUÏTA d'oli de cuina usat, a més, et paguem per cada litre que ens lliureu. No ho dubtis i posa't en contacte amb nosaltres perquè organitzem la recollida.

Recollida d'oli vegetal usat

Som gestor autoritzat per a la recollida d'oli usat al sector de la restauració i l'hostaleria (bars, restaurants, hotels) així com a altres centres (col·legis, hospitals, residències de gent gran, indústries).
Emetem el certificat corresponent d'acord amb la normativa de reciclatge.
Realitzem la recollida en menys de 48h.
Neteja i manteniment dels sistemes dextracció.
Neteja i manteniment del separador de greix.
Et recompensem pel teu oli usat. A partir de 50 litres et netegem els filtres de la teva cuina de franc o bé et paguem per cada litre que puguem recollir.


El nostre servei està realitzat pel nostre personal qualificat dins de la normativa vigent, es realitza el procés mitjançant l'albarà de recollida oportú.

Conforme la legislació actual, és responsabilitat de l'productor de residus la gestió dels mateixos. La seva incorrecta eliminació provoca greus problemes de contaminació en l'aire, l'aigua i el sòl.

Aquest tipus de recollida s'efectua per personal qualificat i de forma segura mitjançant bidons fabricats en plàstic, identificats, xerografiados i homologats, amb tapa de seguretat.

El client podrà informar-nos, per a la retirada i canvi de la seva bidó, mitjançant avís telefònic, correu electrònic o si el client ho prefereix implantar una periodicitat ajustant-se a les seves necessitats. Un cop realitzat el servei de recollida, es proporciona un certificat on consta nostres dades de gestor, magatzemista i transportista autoritzat, així com el telèfon d'informació de la Conselleria de Medi Ambient i Conselleria de Salut per tal que puguin comprovar el compliment de tots els requisits necessaris per a l'activitat que desenvolupem. D'aquesta manera el client podrà presentar, en el cas d'inspeccions de sanitat, el certificat juntament amb la còpia de l'últim albarà de recollida que el nostre operari li lliurarà un cop efectuada la mateixa.

Realitzem recollida d'oli vegetal de forma gratuïta
Realitzem recollida d'oli vegetal de forma gratuïta
Reciclatge d'oli usat, consulta i informa't sense compromís
Reciclatge d'oli usat, consulta i informa't sense compromís

Illes Control és una empresa de recollida i emmagatzematge d'oli vegetal usat amb categoria d'Instal·lació de tractament de residus no perillosos (R12, R13), que es troba registrada al Registre de Productors i Gestors de les Illes Balears amb el número NIMA: 0700010006 .

Recollida d'oli usat en restaurants, bars i cafeteries

A les Illes Control oferim uns plans d'actuació recurrents per a la recollida d'oli usat de la cuina. Fem lliurament de bidons de 50 litres perquè s'ajusti a la seva necessitat de reciclatge i estar cobert en tot moment, en cas de necessitar una recollida abans del que estableix, pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon de contacte operatiu les 24 hores.
Posem a la seva disposició tota la documentació necessària en cas de qualsevol inspecció per l'autoritat competent, així com el certificat corresponent que, aconsellem, es mantingui en un lloc visible del punt de recollida.

Recollida d'oli usat per Catering o gestió de col·lectivitats

Oferim també el lliurament de bidons de 50 litres per poder anar reciclant l'oli usat.
Des de la central coordinarem els lliuraments de bidons i la freqüència de recollida.
Si ens necessites abans del que estableix, pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon de contacte operatiu les 24 hores.
Posem a la seva disposició tota la documentació necessària en cas de qualsevol inspecció per l'autoritat competent, així com el certificat corresponent que, aconsellem, es mantingui en un lloc visible del punt de recollida.

Recollida d'oli de cuina utilitzat en comunitat de veïns

Tant si formeu part d'una comunitat de veïns com si sou administradors, posem a la vostra disposició un servei de recollida d'oli totalment gratuït.

El procés és molt senzill, et portem un bidó perquè els veïns puguin dipositar l'oli i passem a buscar-lo en el moment que ens avisis.

No ho dubtis, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

També ens pots portar el teu oli usat en una ampolla de plàstic i nosaltres ens encarreguem de reciclar-

A més del nostre servei de recollida d'oli, consulta el nostre servei de neteja de campanes i filtres de cuines

Oferim servei de recollida d´oli vegetal utilitzat no només a empreses, sinó també a particulars. És un servei totalment GRATUÏT, no comporta cap cost i sense necessitat que es desplaci a les nostres instal·lacions ni a un punt verd per reciclar-lo.

Nosaltres ens encarreguem de tot. Poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint el formulari que apareix a continuació d'aquesta pàgina i gestionarem amb vosaltres la recollida.

Sol·licita la recollida d\'oli usat

Per donar-te un millor servei


He llegit i accepto la política de privacidad.