Illes Control - control de plagas en Mallorca

Sol·licita la recollida d\'oli usat

Per donar-te un millor servei


He llegit i accepto la política de privacidad.

Recollida d'oli vegetal usat

Som gestor autoritzat per a la recollida d'oli usat en el sector de la restauració i l'hostaleria (bars, restaurants, hotels) així com en altres centres (col·legis, hospitals, residències d'ancians, indústries).

Complim amb la normativa vigent a l'documentar el procés mitjançant l'oportú albarà de recollida.
Conforme la legislació actual, és responsabilitat de l'productor de residus la gestió dels mateixos. La seva incorrecta eliminació provoca greus problemes de contaminació en l'aire, l'aigua i el sòl.
Aquest tipus de recollida s'efectua per personal qualificat i de forma segura mitjançant bidons fabricats en plàstic, identificats, xerografiados i homologats, amb tapa de seguretat.
El client podrà informar-nos, per a la retirada i canvi de la seva bidó, mitjançant avís telefònic, correu electrònic o si el client ho prefereix implantar una periodicitat ajustant-se a les seves necessitats. Un cop realitzat el servei de recollida, es proporciona un certificat on consta nostres dades de gestor, magatzemista i transportista autoritzat, així com el telèfon d'informació de la Conselleria de Medi Ambient i Conselleria de Salut per tal que puguin comprovar el compliment de tots els requisits necessaris per a l'activitat que desenvolupem. D'aquesta manera el client podrà presentar, en el cas d'inspeccions de sanitat, el certificat juntament amb la còpia de l'últim albarà de recollida que el nostre operari li lliurarà un cop efectuada la mateixa.

Realitzem recollida d'oli vegetal de forma gratuïta
Realitzem recollida d'oli vegetal de forma gratuïta
Reciclatge d'oli usat, consulta i informa't sense compromís
Reciclatge d'oli usat, consulta i informa't sense compromís

Oferim servei de recollida d´oli vegetal utilitzat no només a empreses, sinó també a particulars. És un servei totalment GRATUÏT, no comporta cap cost i sense necessitat que es desplaci a les nostres instal·lacions ni a un punt verd per reciclar-lo.

Nosaltres ens encarreguem de tot. Poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint el formulari que apareix al principi d'aquesta pàgina i gestionarem amb vosaltres la recollida.

Recollida d'oli usat en restaurants, bars i cafeteries

A les Illes Control oferim uns plans d'actuació recurrents per a la recollida d'oli usat de la cuina. Fem lliurament de bidons de 50 litres perquè s'ajusti a la seva necessitat de reciclatge i estar cobert en tot moment, en cas de necessitar una recollida abans del que estableix, pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon de contacte operatiu les 24 hores.
Posem a la seva disposició tota la documentació necessària en cas de qualsevol inspecció per l'autoritat competent, així com el certificat corresponent que, aconsellem, es mantingui en un lloc visible del punt de recollida.

Recollida d'oli usat per Catering o gestió de col·lectivitats

Oferim també el lliurament de bidons de 50 litres per poder anar reciclant l'oli usat.
Des de la central coordinarem els lliuraments de bidons i la freqüència de recollida.
Si ens necessites abans del que estableix, pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon de contacte operatiu les 24 hores.
Posem a la seva disposició tota la documentació necessària en cas de qualsevol inspecció per l'autoritat competent, així com el certificat corresponent que, aconsellem, es mantingui en un lloc visible del punt de recollida.

També ens pots portar el teu oli usat en una ampolla de plàstic i nosaltres ens encarreguem de reciclar-

A més del nostre servei de recollida d'oli, consulta el nostre servei de neteja de campanes i filtres de cuines